Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Albire dentară laser Târgoviște

Albire dentară laser Târgoviște

 

La Etiquette Medical Center, în Târgoviște, suntem mândri să îți oferim tratamente de albire dentară cu performantul laser stomatologic BIOLASE EpicX.

 

Există o serie de remedii naturiste pentru îngălbenirea dinților, dar nimic nu se poate compara cu albirea dentară efectuată de către profesioniști stomatologi calificați și cu experiență.

Albirea dinților la domiciliu, care a devenit atât de populară în ultimii ani, durează mult mai mult pentru a oferi rezultate. De asemenea, rezultatele sale nu se pot compara cu rezultatele pe care le oferă albirea dentară profesională.

 

Albirea profesională a dinților a devenit rapid una dintre procedurile cel mai frecvent efectuate în clinicile stomatologice. Ca parte a dedicării noastre de a oferi îngrijire de înaltă calitate, oferim acum pacienților noștri un tratament care ne face să ne atingem obiectivele.

 

BIOLASE este o companie de tehnologie medicală, un lider industrial în dezvoltarea sistemelor laser utilizate atât în ​​medicină, cât și în stomatologie.

Produsele lor sunt axate pe oferirea către medicii stomatologi a capacității de a oferi pacienților servicii dentare confortabile, eficiente, rapide și sigure.

Laserul stomatologic este capabil să atenueze orice durere sau anxietate asociată cu proceduri stomatologice. BIOLASE se angajează să ridice standardele de îngrijire în stomatologie punând la dispoziție cele mai noi tehnologii.

 

Deci, indiferent dacă dorești pur și simplu să ai dinți mai albi cu câteva nuanțe sau dacă vârsta și dieta ți-au afectat zâmbetul, BIOLASE îți poate oferi rezultate excelente, în clinica noastră, în doar 20 de minute.

 

De ce să alegi un tratament de albire dentară laser Târgoviște ?

Având în vedere creșterea tratamentelor de albire a dinților la domiciliu, te vei întreba de ce sunt necesare tratamente de albire a dinților în clinica stomatolgică.

Răspunsul este de fapt destul de simplu. Tratamentele de albire a dinților la domiciliu durează mult mai mult, au efecte adverse de sensibilizare dentară, nu au rezultate atât de spectaculoase și nu oferă siguranță.

Un alt factor de luat în considerare este acela că tratamentele de albire a dinților în cabinet sunt efectuate de către profesioniști din domeniul stomatologiei, folosind tehnologie de ultimă generație.

Cercetările privind eficacitatea sistemului laser Epic X utilizat de tratamentul BIOLASE au arătat că este capabil să ofere dinților un aspect mult mai luminos cu 6 - 12 nuanțe, în mai puțin de 20 de minute de timp de contact a gelului cu dintele.

 

Procedura de albire a dinților BIOLASE și la ce să te aștepți

 

Albire dentară laser Târgoviște

 

În primul rând, vei face cunoștință cu echipa noastră de profesioniști în domeniul stomatologiei pentru a determina cea mai bună modalitate de a atinge nivelul dorit de albire dentară.

De asemenea, în cadrul echipei se va stabili dacă ești un candidat potrivit pentru tratament.

După consultație și efectuarea eventualelor tratamente, putem începe procedura.

După ce am curățat dinții prin periaj profesional și am îndepărtat prin detartraj orice placă dentară și petele superficiale, putem aplica gelul de albire pe zona de tratament. După aplicarea gelului, ne asigurăm că te simți confortabil și nu experimentezi nicio sensibilitate.

Vei primi apoi ochelari cu aspect futurist, care sunt concepuți pentru a-ți proteja ochii de laserul folosit pentru albirea dinților. După mai multe aplicații ale laserului pe dinți, vom permite gelului să se stabilizeze câteva minute înainte de a-ți clăti gura cu apă. Apoi vom curăța dinții, îi vom lustrui și vom aplica substanțe profesionale pentru a rehidrata smalțul dentar.

Putem apoi să stabilim exact nuanța dinților albiți și să o comparăm cu cea inițială. Suntem siguri că vei fi uimit de rezultate și vei vedea o îmbunătățire imediată.

 

Pentru a face o programare sau pentru a afla mai multe despre tratamentele noastre de albire a dinților BIOLASE, te rugăm să intri aici.

 

Albire dentară laser Târgoviște

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.