Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Albirea dentară laser transformă zâmbete!

Avantajele laserului, despre albirea dentară cu laser EPIC X BIOLASE

 

Albirea dentară laser crește constant în popularitate, datorită rezultatelor rapide și spectaculoase obținute în clinicile dentare.

Albirea este una dintre cele mai frecvent solicitate proceduri dentare, zâmbetul mai alb fiind acum o opțiune la îndemâna oricărui pacient. Numeroasele opțiuni profesionale de albire a dinților fac ca obținerea acelui zâmbet în stil hollywoodian să fie la doar o programare distanță.

 

De ce albire dentară laser?

Albirea dinților cu laser folosește puterea laser pentru a-ți albi zâmbetul.

Laserul ajută la accelerarea reacției chimice a soluției de albire, astfel încât pacienții să poată obține dinții mai albi mai rapid, în doar o ședință de albire.

 

De ce albire dentară laser?

 

Dar totuși, dintre toate metodele de albire dentară disponibile, de ce ai alege albire dentară laser?

  • Procedura este simplă

În timp ce unele tratamente de albire sunt complicate și necesită mai multe ședințe de tratament, albirea laser este rapidă și simplă. Procesul implică doar protejarea gingiilor, aplicarea gelului de albire și orientarea luminii laser către dinți.

  • Procesul este rapid

Cel mai de dorit avantaj al acestei proceduri este viteza sa.  O singură ședință, în cadrul căreia timpul efectiv de expunere laser va fi de 20 de minute, va crea un efect vizibil și uimitor asupra dinților.

În total, totul durează doar maxim o oră, în timp ce alte tratamente au nevoie de câteva săptămâni pentru ca rezultatele să devină vizibile.

  • Oferă efecte de lungă durată

Cu o igienă orală adecvată, dinții care au fost supuși tratamentului cu laser vor rămâne albi mult timp. 

  • Fără efecte adverse

Datorită gelului de protecție gingivală, gingiile sunt protejate. Utilizarea continuă a gelului de albire, pe de altă parte, poate slăbi dinții și gingiile. Deoarece albirea dentară are efecte de durată, sunt prevenite efectele dăunătoare ale albirii prea frecvente.

  • Tratamentul este sigur

Un tratament de albire dentară efectuat de către medicul stomatolog, cu produse profesionale și tehnologii avansate, este categoric sigur pentru dinții tăi.

Medicul tău va avea grijă să selecteze cu atenție doar candidații potriviți pentru albirea laser, își va lua toate măsurile de precauție necesare pentru ca tratamentul să se desfășoare în siguranță și ca smalțul să nu fie afectat.

 

Albirea dentară cu laser EPIC X BIOLASE

Albire dentară laser

 

Albirea dinților cu laser este în creștere ca popularitate, grație efectelor sale rapide și uluitoare.

Înainte de a începe tratamentul de albire dentară cu laser, vei beneficia de un periaj dentar profesional.

În continuare, medicul va avea grijă să îți protejeze cu un gel special buzele, gingiile și alte țesuturi din cavitatea orală.

 

Tratamentul începe cu aplicarea pe fiecare dinte în parte a gelului de albire, manevră urmată de expunerea la efectul laserului medical de albire, pentru o eficiență maximă a albirii.

Înainte ca laserul să fie aplicat, pe fiecare dinte este aplicat un gel de albire puternic, astfel încât să poți obține rezultatele rapide și spectaculoase pe care le dorești. Gelul utilizat este un gel cu peroxid de hidrogen, care variază între 25 și 40% în nivelurile de concentrație. Aceste concentrații mari necesită măsuri speciale pentru a reduce sensibilitatea dinților.

 

Pentru a afla dacă ești un bun candidat pentru albirea dentară laser, te invităm la o consultație în cadrul clinicii noastre ultra-moderne din Târgoviște, Etiquette Medical Center.

Dacă ești un bun candidat pentru albire laser, îți putem albi dinții într-o singură ședință de tratament.

Dacă dorești imediat dinți mai albi, albirea cu dinți cu laser este cea mai bună opțiune. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Albirea dentară laser transformă zâmbete.

 

Albirea dentară laser transformă zâmbete.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.