Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Ce înseamnă albirea dentară profesională și cum funcționează la Clinica Etiquette?

Albirea dentară este un proces prin care se îndepărtează petele de pe suprafața dinților și se îmbunătățește culoarea naturală a acestora.

În ultimii ani, acest serviciu a devenit tot mai popular, iar în Târgoviște, Clinica Etiquette este unul dintre cele mai apreciate locuri unde poți beneficia de albire dentară profesională.

  • Procesul de albire dentară la Clinica Etiquette începe cu o consultație inițială.

 

În această etapă, medicul dentist va evalua starea generală a dinților tăi și va discuta cu tine despre așteptările pe care le ai de la acest tratament. Este important să știi că nu toți dinții se albește la fel.

De exemplu, dinții cu nuanțe de galben se albeștc mai bine decât cei cu nuanțe de gri sau maro.

 

  • După consultație, medicul dentist va curăța dinții pentru a îndepărta orice depuneri sau pete de pe suprafața acestora.

 

Apoi, se aplică un gel de albire care conține peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă. Acest gel pătrunde în smalțul dinților și descompune petele care cauzează decolorarea.

 

La Clinica Etiquette, pentru albirea dentară în Târgoviște, se folosește o lampă specială care accelerează procesul de albire. Aceasta emite o lumină care activează gelul de albire și ajută la descompunerea mai rapidă a petelor. Întregul proces durează aproximativ o oră, iar rezultatele pot fi vizibile imediat.

 

Este important de menționat că albirea dentară nu este un tratament permanent. Durata rezultatelor poate varia în funcție de stilul de viață al fiecărei persoane. Consumul de alimente sau băuturi care pătează dinții, precum cafeaua, vinul roșu sau tutunul, poate reduce durata rezultatelor. De aceea, este recomandat să ai o igienă orală bună și să vizitezi regulat medicul dentist pentru controale și curățări profesionale.

Albire dentară în Târgoviște

 

În concluzie, albirea dentară profesională este un proces sigur și eficient pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul. La Clinica Etiquette, specialiștii în albire dentară din Târgoviște folosesc cele mai moderne tehnici și echipamente pentru a-ți oferi rezultatele pe care ți le dorești.

 

 

Etiquette Medical Center îți stă la dispoziție cu tratamente de profilaxie orală și albire dentară, pentru zâmbete perfecte!

Încearcă albirea dentară laser! Contactează-ne sau completează formularul de mai jos.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.