Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Ce poți face pentru a prelungi durata rezultatelor albirii dentare?

albire dentară târgoviște

 

Odată ce ai investit într-un tratament de albire dentară profesională, probabil îți dorești ca rezultatele să dureze cât mai mult timp. La Etiquette Medical Center, specialiștii noștri în albire dentară în Târgoviște au câteva sfaturi și trucuri care te pot ajuta să îți păstrezi zâmbetul alb strălucitor pentru o perioadă îndelungată.


  • Igienă orală adecvată - Periajul regulat și folosirea aței dentare sunt esențiale pentru a menține dinții albi. Aceasta nu numai că previne formarea placii și a tartrului, dar ajută și la îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților care pot apărea în urma consumului de alimente sau băuturi colorate.
  • Evitarea alimentelor și băuturilor care pătează dinții - Cafea, ceai, vin roșu, băuturi acidulate și alte alimente și băuturi cu coloranți puternici pot păta dinții. Încercând să le eviți sau să le consumi cu moderație, îți poți prelungi rezultatele albirii dentare.
  • Renunțarea la fumat - Tutunul este unul dintre cei mai mari inamici ai dinților albi. Nicotina și gudronul din țigări pot cauza pete galbene sau maro pe dinți, care sunt greu de îndepărtat. Dacă fumezi, renunțarea la acest obicei poate fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a-ți menține dinții albi după un tratament de albire dentară.
  • Control dentar regulat - Chiar dacă ai o bună igienă orală acasă, controalele dentare regulate sunt esențiale pentru a menține dinții albi. În cadrul acestor controale, medicul tău dentist va îndepărta tartrul care s-a acumulat și care nu poate fi îndepărtat prin periaj normal, acesta fiind de obicei de culoare gălbuie sau maronie.
  • Folosirea unui pai atunci când bei băuturi colorate - Acest truc simplu poate ajuta la minimizarea contactului dintre băutura și dinții tăi, reducând astfel riscul de apariție a petelor.
  • Albirea de întreținere - În funcție de recomandarea medicului dentist, poți opta pentru ședințe de albire dentară în Târgoviște, de întreținere la Etiquette Medical Center. Aceste ședințe ajută la prelungirea rezultatelor tratamentului de albire dentară și la menținerea zâmbetului tău luminos.

 

albire dentară târgoviște

Menținerea unui zâmbet strălucitor după albirea dentară necesită un angajament pe termen lung.

Dacă ești în căutarea unei clinici care oferă tratamente de albire dentară în Târgoviște, Etiquette Medical Center este aici pentru a-ți oferi tratamentele și sfaturile de care ai nevoie pentru a-ți menține zâmbetul luminos.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.