Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Cum pot fi gestionate sensibilitatea dinților după tratamentul de albire dentară?

albire dentară târgoviște

 

Tratamentul de albire dentară este o procedură sigură și eficientă pentru a îmbunătăți aspectul dinților și pentru a oferi un zâmbet mai strălucitor. Cu toate acestea, unii oameni pot experimenta o anumită sensibilitate a dinților după tratament. La Etiquette Medical Center, cu  albire dentară în Târgoviște, avem câteva recomandări pentru gestionarea acestei sensibilități.

 

  • Folosirea unei paste de dinți pentru dinți sensibili: Există numeroase paste de dinți pe piață concepute special pentru a combate sensibilitatea. Acestea conțin ingrediente care ajută la blocarea tuburilor din dentina dinților, care duc la nervii sensibili.
  • Evitarea alimentelor și băuturilor foarte reci sau foarte calde: Extremele de temperatură pot declanșa sensibilitatea dinților. În primele zile după tratamentul de albire, ar fi bine să eviți alimentele și băuturile foarte calde sau foarte reci.
  • Periaj delicat: După tratamentul de albire dentară, dinții tăi pot fi un pic mai sensibili la presiunea exercitată în timpul periajului. Asigură-te că periezi delicat, folosind o periuță cu peri moi.
  • Evitarea alimentelor acide: Alimentele și băuturile acide, cum ar fi sucurile de citrice sau vinul, pot înrăutăți sensibilitatea dinților. Încearcă să le eviți în zilele următoare tratamentului de albire dentară.
  • Consultația cu medicul dentist: Dacă sensibilitatea persistă sau devine incomodă, este important să discuți cu medicul tău dentist. Acesta poate recomanda soluții precum un gel cu fluor pentru a ajuta la reducerea sensibilității.

 

La Etiquette Medical Center, clinica noastră specializată în albire dentară în Târgoviște, ne străduim să oferim tratamente dentare personalizate, care să ia în considerare nevoile și confortul fiecărui pacient.

Dacă ești interesat de tratamentul de albire dentară sau dacă ai întrebări suplimentare despre gestionarea sensibilității dinților după albire, nu ezita să ne contactezi.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.