Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Cum să îți păstrezi dinții albi după un tratament de albire dentară?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albirea dentară este un tratament cosmetic care poate transforma radical zâmbetul unei persoane.

Cu toate acestea, pentru a menține rezultatele obținute prin albirea dentară, este necesar să urmezi câteva sfaturi esențiale. La Clinica Etiquette, specialiștii în albire dentară din Târgoviște îți oferă câteva recomandări pentru a-ți păstra dinții albi după tratament.

 

  • Evită alimentele și băuturile care pătează dinții.

Cafeaua, ceaiul, vinul roșu, sucurile colorate și anumite fructe, precum afinele, pot păta dinții. Încearcă să limitezi consumul acestora sau să te clătești cu apă după ce le consumi.

 

  • Renunță la fumat.

Tutunul este unul dintre cei mai mari inamici ai dinților albi. Nicotina și gudronul din tutun pot cauza pete galbene sau maro pe dinți, care sunt greu de îndepărtat.

 

  • Menține o igienă orală bună.

Periajul regulat, folosirea aței dentare și a apei de gură sunt esențiale pentru a îndepărta placa bacteriană și a preveni decolorarea dinților. De asemenea, este recomandat să vizitezi medicul dentist pentru o curățare profesională cel puțin o dată pe an.

 

  • Folosește o pastă de dinți albire.

Aceste paste de dinți conțin ingrediente care ajută la îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților și la menținerea albului acestora după un tratament de albire dentară.

 

  • Revizuiește-ți dieta.

O dietă bogată în fructe și legume crude poate ajuta la curățarea dinților și la prevenirea formării plăcii bacteriene. În plus, alimentele bogate în calciu, precum laptele și brânza, pot ajuta la întărirea smalțului dinților și la prevenirea decolorării acestora.

 

La Clinica Etiquette, ne străduim să oferim cele mai bune servicii de albire dentară în Târgoviște și să îți oferim toate informațiile necesare pentru a-ți menține zâmbetul strălucitor.

 

 

Etiquette Medical Center îți stă la dispoziție cu tratamente de profilaxie orală și albire dentară, pentru zâmbete perfecte!


Încearcă albirea dentară laser! Contactează-ne sau completează formularul de mai jos

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.