Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

De ce albire dentară laser?

Ce are deosebit albirea dentară laser. Stomatologia secolului 21 .

 

Dinții albi, strălucitori sunt fără îndoială mai populari și mai doriți ca niciodată. Percepția noastră naturală este că acei oameni cu dinți albi sunt mai sănătoși, mai atrăgători și au mai mult succes în viață decât cei dintre noi cu dinții pătați sau decolorați.

Cu toate acestea, majoritatea dintre noi nu suntem capabili să ne menținem dinții albi și strălucind de sănătate, așa cum ne dorim, fără niciun fel de ajutor.

Din fericire, în prezent, avem numeroase opțiuni atunci când vine vorba de albirea dinților.

Dintre cele mai populare tipuri de albire profesională, albirea dinților cu laser se evidențiază ca fiind cea mai modernă. 

 

Albire dentară laser în stomatologia secolului 21

 

Albire dentară laser în stomatologia secolului 21

 

Albirea laser este, în stomatologia modernă, una dintre cele mai comune modalități de a rezolva problema dinților pătați sau îngălbeniți. În ultimii ani, această procedură a crescut în popularitate, deoarece este sigură și nu provoacă daune gingiilor pacientului sau structurii dintelui.

Această procedură necesită o tehnologie avansată, așadar nu poate fi efectuată acasă, pacienții trebuind să se adreseze medicilor stomatologi.

Periajul profesional și detartrajul uneori rezolvă problema dinților îngălbeniți, fără să fie necesară albirea profesională, dar atunci când este necesară, medicul dentist va stabili ce tip de procedură de albire este cel mai potrivit pentru ei.

 

De ce albire dentară laser?

  • Eficiență maximă, prin tehnologia avansată a laserului dentar de albire.
  • Dezavantaje neglijabile, în comparație cu avantajele sale. Astfel, singurul dezavantaj este posibila sensibilitate dentară, care intervine foarte rar și este ușor prevenită și remediată.
  • Rapiditate. Albirea laser este cea mai rapidă tehnică de albire dentară. În 30 de minute pleci din clinică cu un zâmbet alb, strălucind de sănătate.
  • Siguranță maximă. Este cea mai sigură metodă de albire dentară, laserul protejând dinții.
  • Rezultatele durează mult, până la 2 ani, în condițiile în care dinții sunt îngrijiți corespunzător, pentru o bună igienă orală.
  • Beneficii conexe. Tratamentul de albire dentară laser este chiar benefic pentru dinți, căci ajută smalțul dentar să se remineralizeze. Lumina laserului, setată pe o anumită frecvență, distruge bacteriile (aceste bacterii afectează gingiile în primă fază, putând cauza în timp parodontoza).

 

Procedura de albire dentară laser

 

 

Este importantă pregătirea pentru albire, astfel încât tu să te simți confortabil și ca procedura să se efectueze în siguranță. Un aparat de protecție din cauciuc va fi plasat pentru a-ți menține gura deschisă și buzele îndepărtate de dinți, iar gingiile vor fi protejate printr-un gel special de protecție, care se va întări ca un cauciuc, fiind ușor îndepărtat la final.

 

Ca primă etapă a procedurii efective de albire dentară, este aplicat pe dinți un strat de gel profesional de albire, conținând peroxid de hidrogen și particule de cuarț ce captează raza laser cu o lungime de undă specifică. Acest gel este special destinat albirii laser.

 

Medicul va utiliza accesoriul de albire al laserului Biolase, pentru a acționa asupra mai multor dinți în același timp, asigurând rapiditatea procedurii. Raza laserului determină activarea acceleratorului mineral de albire.

Scopul laserului este de a accelera procesul de albire, prin interacțiunea sa cu gelul care provoacă albirea. De obicei, procedura durează aproximativ 20 de minute.

 

Dinții vor căpăta o culoare cu până la maxim șase nuanțe mai strălucitoare, prin albirea cu laser.

 

Etiquette Medical Center te ajută să nu îți mai ascunzi niciodată zâmbetul!

 

Etiquette Medical Center  - albire dentara laser

Contactează-ne telefonic sau online, completând formularul de mai jos:

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.