Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Implant dentar Târgoviște

Atunci când un dinte este pierdut, este indicat să îl înlocuiești cât mai rapid posibil, înainte ca țesutul osos să se resoarbă. Zâmbetul tău poate fi din nou complet, prin implant dentar Târgoviște, în cadrul Etiquette Medical Center, o modernă clinică de medicină.

Ce este un implant dentar

Implantul dentar este o piesă de protetică, de regulă sub forma unui șurub de titan, care servește ca substitut pentru rădăcina unui dinte pierdut.

De multe ori, implantul este confundat cu o altă soluție protetică, pivotul. Este de reținut faptul că pivotul doar întărește un dinte existent, pe când implantul este unica soluție actuală de înlocuire efectivă a unei rădăcini dentare pierdute.

Implanturile pot înlocui un singur dinte lipsă, pot stabiliza protezele dentare sau pot susține o punte dentară.

Implant dentar Târgoviște

Care sunt componentele implantului

Componentele unui implant sunt:

  • Bontul - un conector plasat pe partea superioară a implantului dentar pentru a conecta implantul la coroana dentară artificială.
  • Coroana – componentă ce înlocuiește partea vizibilă a dintelui, realizată cu minuțiozitate, pentru a se potrivi perfect cu dinții tăi naturali.

Implant dentar Târgoviște

 

Implant dentar Târgoviște

 

Iată cum va decurge tratamentul tău de implantologie, în cadrul Etiquette Medical Center:

  • Faza de evaluare

În primul rând, specialiștii noștri vor evalua atent situația ta clinică, pentru a determina dacă ești un candidat potrivit pentru tratamentul de implantologie.

  • Faza de planificare

Echipa noastră își va face timp pentru a elabora cu grijă, multidisciplinar, cel mai bun plan de tratament pentru tine.

  • Intervenția chirurgicală

Înainte de procedură, se va administra un anestezic local pentru a amorți zona în care va fi plasat implantul. Când te simți confortabil, dentistul nostru va face o mică incizie în țesutul gingival pentru a dezvălui osul, apoi va introduce ușor implantul de titan.

  • Faza de vindecare

Osul din jurul implantului dentar se va dezvolta și treptat va integra implantul.

Este indicată o foarte bună igienă orală în această perioadă, iar pacienții sunt sfătuiți să nu aplice presiune în regiunea tratată.

În această etapă a procesului, estetica și funcționalitatea vor fi asigurate de o coroană dentară temporară.

  • Etapa finală a procedurii de implant dentar

Odată ce perioada de vindecare trece, bontul implantului este poziționat, astfel încât acesta să poată conecta implantul dentar la coroană.

Tehnicienii noștri cu înaltă calificare vor fabrica apoi restaurarea finală pentru implantul tău. Coroana dentară definitivă este modelată pentru a se potrivi culorii, dimensiunii și aspectului celorlalți dinți existenți și este prin conectare la bontul protetic.

Implant dentar de top Alpha Bio

Implant dentar de top Alpha Bio

 

Compania Alpha Bio crede în implantologia simplificată și este locul in care se fabrică produse de cea mai bună calitate pentru piața mondială, oferind clienților cele mai bune servicii posibile.

Cercetarea avansată și inovația le-au permis dezvoltarea de soluții simple pentru toate situațiile clinice. Tehnologia implantului Alpha Bio este foarte avansată și foarte ușor de utilizat, pentru a realiza o intervenție excelentă.

Calitate de top - Alpha Bio a stabilit un control meticulos al calității, care respectă cele mai înalte standarde mondiale.

Echipele de cercetare şi dezvoltare Alpha Bio colaborează îndeaproape cu un grup internaţional de experţi cu o vastă experienţă clinică şi academică, fiind activi în toate domeniile de cercetare, inclusiv cercetarea de baza, studiile preclinice şi studiile clinice.

Clinica noastră utilizează cele mai bune implanturi, cu rezultate deosebite.

Obiectivul nostru este ca atunci când spui stomatologie Târgoviște, să spui implantologie de calitate.

Atunci când ai nevoie de implant dentar Târgoviște, Etiquette Medical Center îți stă la dispoziție cu cele mai moderne tratamente și cu implanturi dentare de înaltă calitate, pentru zâmbete frumoase!

Implant dentar Târgoviște

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.