Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!
Articole   -   Pedodonție

Clinică stomatologică pentru copii Târgoviște

Clinică stomatologică pentru copii Târgoviște - adio, fobie de stomatolog!

 

Clinica Etiquette Medical Center este un furnizor de încredere al serviciilor complete de stomatologie pediatrică, angajat să ajute micii pacienți să obțină zâmbetul sănătos și frumos pe care orice copil îl merită.

Educăm copiii și părinții, deopotrivă, cu privire la importanța menținerii unei bune igiene orale și colaborăm cu pacienții noștri pentru obținerii unei sănătate dentare durabile, care va ajuta fiecare copil să se simtă încrezător sine și în zâmbetul său.

Obiectivul nostru este de a-ți îndruma copilul pe calea către o viață de zâmbete frumoase și sănătoase.

 

Adio, fobie de stomatolog!

 

Adio, fobie de stomatolog!

 

Medicul nostru stomatolog, specializat în pedodonție, are experiență în îngrijirea sănătății orale a sugarilor, copiilor și adolescenților. Ne-am străduit să ne construim o reputație în baza faptului că oferim micilor noștri pacienți toată grija noastră, siguranță, confort și tratamente fără durere.

Vizitează-ne împreună cu cel mic, pentru a afla cât de mult s-a schimbat stomatologia în ultimii ani.

Ne mândrim cu faptul că oferim fiecărui copil o experiență dentară excepțională. Cabinetele din cadrul clinicii noastre sunt proiectate pentru a ajuta pacienții mari și mici să se simtă în largul lor, iar tehnologiile dentare avansate asigură o vizită rapidă, fără durere. Copiii primesc chiar premii pentru întreținerea dinților, ca stimulent pentru a-și construi obiceiuri corecte de igienă dentară!

 

Rapid și confortabil

Tehnologiile stomatologice avansate, precum laserul Biolase EpicX, asigură tratamentul rapid și fără durere.

 

Răbdare și empatie

Atunci când lucrăm cu copiii, nivelul de empatie și răbdare este la maxim, zi de zi. Acordând atenție fiecărui copilaș sau adolescent, aceștia se simt în siguranță și înțeleși, eliminându-se anxietatea.

 

Părinții sunt bineveniți

Invităm părinții să fie alături de copilul lor pe parcursul întregii lor vizite stomatologice, asigurând transparență deplină și oferindu-ți încrederea că copilul dumneavoastră primește cele mai bune îngrijiri.

 

Îngrijire dentară de calitate

Calitatea lucrărilor stomatologice este determinată de priceperea și experiența medicului curant, dar și de echipamentele medicale, tehnologiile și materialele utilizate.

 

Copiii trebuie să meargă la stomatolog, regulat?

 

Copiii trebuie să meargă la stomatolog, regulat?

 

Indiferent în ce stadiu al dezvoltării este copilul tău, chiar dacă este vorba de copilărie sau de adolescență - este extrem de important pentru el să participe la consulturi stomatologice regulate.

Suntem gata să lucrăm cu tine, în calitate de părinte, pentru a-i putea oferi cea mai bună îngrijire posibilă copilului tău, acasă.

 

Educația de sănătate orală începe cu stabilirea unei rutine de spălare a dinților la domiciliu - se recomandă ca părinții să-și ajute copiii să se spele pe dinți până la vârsta de 8-10 ani, iar apoi să-i monitorizeze îndeaproape, în următorii ani.

Consulturile stomatologice regulate efectuate în clinica noastră oferă copilului posibilitatea de a învăța cel mai eficient mod de a-și curăța dinții și a folosi ața dentară.

Vizitele periodice la dentist încurajează copilul, dându-i încredere în consultul stomatologic și în medicul respectiv.

 

Mulți dintre noi încă suferim de anxietate dentară până la vârsta adultă, datorită experiențelor din copilărie. Vizitele la medicul dentist nu sunt ceea ce erau înainte - acum sunt medii prietenoase, de susținere și de îngrijire. În cadrul unui consult, copiii vor observa că o vizită la dentist nu este deloc îngrijorătoare.

 

Medicul nostru pedodont este capabil să comunice cu copiii într-un mod eficient și să efectueze un periaj profesional, explicându-le micilor pacienți fiecare mișcare, în detaliu.

 

Controale periodice permit, de asemenea, detectarea oricăror probleme de sănătate orală din stadiu incipient.  

Cariile sunt cauzate de dietă și igiena dentară și pot fi detectate prin controale regulate. Periajul profesional permite îndepărtarea plăcii acumulate și a petelor de suprafață, care, la rândul lor, împiedică aderarea bacteriilor la dinți.

 

Întrucât majoritatea copiilor mici nu și-au însușit încă abilitățile pentru periaj și folosirea aței dentare, periajul profesional făcut de medicul dentist este extrem de important. Este benefic să gestionăm cariile aflate în stadiu incipient, căci neglijarea acestora permite ca acestea să se dezvolte și mai mult, având ca rezultat infecții și necesitatea unor proceduri mai avansate, ca devitalizarea dentară și extracția, în adolescență.

 

Monitorizarea atentă a dezvoltării orale a copiilor noștri este un alt beneficiu al consultațiilor stomatologice regulate. Probleme precum aglomerarea, dinții strâmbi și dinții lipsă pot fi identificate cu ocazia controalelor periodice și te ajută să înțelegi sănătatea orală a copilului, precum și să pregătești pentru o intervenție ortodontică pe termen lung, dacă este necesar.

 

 

Te așteptăm în Clinica Etiquette Medical Center, împreună cu micuțul tău !  Ne prețuim pacienții mici și mari și facem tot posibilul să vă oferim servicii premium!

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.