Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!
Articole   -   Pedodonție

Medic pedodont Târgoviște - prietenul copiilor

Medic pedodont Târgoviște - prietenul copiilor

 

Poate ai auzit deja de existența specializării stomatologice pedodontice, dar noi suntem aici pentru a te informa corect în privința celei mai bune îngrijiri a dințișorilor copilului tău.

Medicina modernă face tot posibilul să elimine fobia de stomatolog, pentru ca fiecare individ să aibă acces neîngrădit de propriile temeri, la prevenirea și tratarea afecțiunilor orale.

Acest deziderat se obține cel mai simplu și eficient prin prevenirea apariției temerilor și prin tratamente corecte și nedureroase, realizate cu empatie și răbdare, de oameni pasionați de lucrul cu copiii.

 

De ce să alegi un medic specialist pedodont

Pedodont Târgoviște

 

Așa cum există medic stomatolog ortodont, specializat în tratamente ortodontice, cu aparat dentar, tot astfel există în stomatologia modernă medicul pedodont, specializat în tratarea copiilor și adolescenților.

În prezent, specialitățile medicinei dentare sunt:

 • Chirurgie dento-alveolară;
 • Ortodonție și ortopedie dento-facială;
 • Endodonție;
 • Parodontologie;
 • Pedodonție;
 • Protetică dentară;
 • Chirurgie stomatologică și maxilo-facială;
 • Stomatologie generală.

Medicul pedodont este cel mai în măsură să ajute la prevenția afecțiunilor orale, să detecteze afecțiuni incipiente și să trateze corect și cât mai  puțin invaziv orice probleme de sănătate bucală.

Ca medic stomatolog pedodont, specialistul nostru în tratarea copiilor a urmat trei ani de pregătire suplimentară după facultatea de medicină, pentru obținerea specializării în pedodonție, timp în care a acumulat informații teoretice și a efectuat o practică extinsă.

Ulterior, medicul pedodont deprinde o vastă experiență, tratând zi de zi numai copii și adolescenți. Astfel, devine expert în tratarea afecțiunilor specifice acestor vârste.

 

Pedodont Târgoviște – prietenul copiilor

Lucrăm îndeaproape cu părinții și copiii lor pentru a asigura experiențe pozitive. Cu abordarea noastră centrată pe familie și prietenoasă cu copiii, îi ajutăm pe copii să reușească atât în ​​scaunul dentar, cât și în viață!

Biroul nostru servește sugari, copii, adolescenți și copii cu nevoi speciale de asistență medicală, în Târgoviște.

 

Rolul medicului pedodont Târgoviște

 

Medic pedodont Târgoviște

 

 • Educarea copiilor și sfătuirea părinților

 Medicul pedodont educă copilul folosind modele, tehnologii informatice și terminologie adecvată copiilor, subliniind astfel importanța menținerii dinților puternici și sănătoși. În plus, îi sfătuiesc pe părinți cu privire la prevenirea bolilor, prevenirea traumelor, obiceiuri alimentare bune și alte aspecte ale rutinei de igienă la domiciliu.

 • Monitorizarea erupției dentare și a dezvoltării dinților

Prin urmărirea continuă a creșterii și dezvoltării dinților, medicul pedodont este capabil să anticipeze problemele dentare și să intervină rapid înainte de a se agrava. De asemenea, tratamentul corectiv al problemelor de aliniere dentară, din vreme, păstrează stima de sine a copilului și favorizează conturarea unei imagini de sine mai pozitivă.

 • Prevenirea afecțiunilor dentare

Ajutarea părinților și a copiilor în stabilirea unor obiceiuri sănătoase de alimentație și îngrijire orală reduce șansele apariției cariilor dentare ulterior. Pe lângă realizarea controalelor și igienizărilor profesionale, medicul pedodont poate aplica, de asemenea, sigilanți dentari și fluor topic pe dinții tineri, vor sfătui părinții cu privire la suptul degetului mare / utilizarea suzetei / renunțarea la fumat și vor oferi demonstrații de periaj corect și folosirea aței dentare.

 • Tratarea afecțiunilor încă din stadiu incipient

În unele cazuri, medicul stomatolog pedodont poate discuta cu părinții posibilitatea tratamentelor orale timpurii.

În caz de leziuni orale complexe, de malocluzie sau bruxism, pot fi montate dispozitive, poate fi recomandată o gutieră dentară pe timp de noapte sau poate fi programată o intervenție chirurgicală reconstructivă.

 

Pentru ca și copilul tău să beneficieze de expertiza un medic pedodont Târgoviște, Clinica Etiquette Medical Center te invită să programezi un consult pedodontic, cât mai curând.

 

Pedodont Târgoviște

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.