Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!
Articole   -   Pedodonție

Stomatolog copii Târgoviște - stomatologie cu empatie, pentru copilul tău

Clinică stomatologică pentru copii Târgoviște

 

Atunci când cauți o clinică stomatologică pentru copii din Târgoviște, Etiquette Medical Center este ceea ce cauți. Specialiștii noștri în pedodonție au grijă de sănătatea orală a copiilor din municipiul Târgoviște și comunitățile din jur, dar și de vizitatorii din alte orașe ale țării și străinătate, grație bunului renume al clinicii noastre.

 

Misiunea noastră

A oferi îngrijire dentară de calitate și cuprinzătoare pacienților noștri într-un mediu iubitor. Folosim abordarea blândă a stomatologiei pentru copii și ne concentrăm pe educație și prevenire.

Echipa noastră calificată și plină de compasiune gestionează totul, de la igienizări profesionale și examinări regulate, până la obturații colorate, sigilanți și coroane dentare.

Confortul copilului tău este important pentru noi. Oferim numeroase facilități moderne, inclusiv televizoare  pe care rulează desene animate. De asemenea, oferim micilor noștri pacienți vizite fericite și oportunitatea de a se juca cu instrumente dentare, pentru a le arăta că o excursie la dentist poate fi distractivă.

Pentru copiii cu anxietate dentară existentă, oferim un mediu relaxant, calm, un personal răbdător, cu o abordare personalizată în funcție de personalitatea fiecărui copil în parte.

 

Oferim o varietate de opțiuni și servicii de tratament

 

Pedodont Târgoviște

 

  • Examinări regulate – diagnosticare afecțiunilor din timp, urmărirea dezvoltării corecte a danturii de lapte, a procesului de erupție dentară;
  • Profilaxie - Igienizări profesionale, prin periaj dentar profesional și fluorizare, sfaturi de efectuare corectă a igienei orale, sfaturi de nutriție sănătoasă, sigilări dentare;
  • Tratarea afecțiunilor dentare – obturații, extracții dentare, tratament pentru gingivită, restaurări protetice,  tratamente endodontice;
  • Tratamente de ortodonție – aparate dentare.

 

Stomatologie cu empatie

Pedodont Târgoviște

 

Specialistul nostru în pedodonție are grijă să asculte nevoile copilului tău, răspunzând la întrebări, arătând compasiune și explicând fiecare pas în termeni prietenoși pentru copii, pentru a-i ajuta să se simtă cât mai confortabil.

Medicul va întâmpina copilul cu căldură, într-un mediu relaxant, decorat modern, pentru a-i liniști în timpul consultului stomatologic.

În cadrul clinicii noastre, nevoile dentare ale întregii familii pot fi satisfăcute într-o singură locație.

Astfel, este benefic să vii la consulturile proprii regulate însoțit de copilul tău, pentru a-l obișnui cu mediul și a-i induce o atitudine pozitivă și lipsită de teamă.

Indiferent dacă este vorba de prima consultație stomatologică a copilului tău, de tratament ortodontic prin aparat dentar, de o igienizare profesională, obturație sau orice altă procedură dentară, echipa noastră medicală este dedicată înțelegerii și satisfacerii nevoilor micilor pacienți.

 

Fiecare copil merită un zâmbet frumos și sănătos!

 

Pedodont Târgoviște

 

Credem că fiecare copil merită darul unui zâmbet fericit și sănătos. Misiunea ta, ca părinte, este să îi oferi acces la medicină dentară de calitate, care să elimine riscul apariției fobiei de stomatolog.

De aici, intervine rolul nostru, de a îi oferi o experiență pozitivă din momentul în care intră pe ușă, pentru a ajuta copilul să se detensioneze.

Copiilor le place să stea cu echipa noastră prietenoasă și jucăușă și facem întotdeauna tot ce putem pentru a-i face să se simtă în siguranță și confortabil.

Unul dintre obiectivele noastre importante în domeniul pedodonției este de a-i face pe copii să fie entuziasmați de sănătatea lor orală și dornici să se întoarcă la stomatolog, pentru a menține sănătatea prețioșilor dințișori.

 

Etiquette Medical Center- pentru că bazele sănătății orale și zâmbetul frumos se clădesc în copilărie

Clinica stomatologică Târgoviște

 

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.