Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Coroană dentară Târgoviște

Coroană dentară Târgoviște

 

De-a lungul timpului, dinții tăi sunt supuși uzurii în mod natural sau din cauza anomaliilor dentare și astfel se pot deteriora, devenind fragili și predispuși la ciobire, tocire și fracturare.

Tratamentul de protetică cu coroană dentară Târgoviște este utilizat pentru restaurarea funcționalității inițiale și a esteticii dentare a dinților afectați, dar și a zâmbetului tău în ansamblu.

Coroana este o piesă de protetică ce se aplică pe dinte, făcându-l puternic, redându-i integralitatea formei și aspectul. De asemenea, va avea exact culoarea, textura și detaliile estetice ale smalțului celorlalți dinți, conferind restaurării un aspect natural, astfel încât să nu se deosebească de restul dinților.

 

Pentru ce se folosesc coroanele dentare?

Am putea folosi o coroană dentară pentru:

 • A proteja de fracturare un dinte structural compromis;
 • Restaurarea un dinte ciobit sau fracturat;
 • A forma o punte dentară;
 • A completa dintele obținut prin implant dentar;

 

Coroană dentară Târgoviște

 

Coroană dentară Târgoviște

 

Ai încredere în expertiza echipei medicale a clinicii Etiquette Medical Center! Coroanele noastre dentare arată la fel ca dinții naturali, așa că nimeni din jurul tău nu va observa vreodată diferența.

 

Restaurează-ți zâmbetul cu coroane dentare, pentru a prelungi viața dinților tăi naturali și a-ți reda încrederea în tine!

 

Etiquette Medical Center îți pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de protetică dentară moderne, efectuate cu materiale avansate, estetice și durabile:

 • Coroană integral ceramică pe structură metalică;
 • Coroană metalică;
 • Coroană PMMA; 
 • Coroană ceramică pe suport zirconiu;
 • Coroană zirconiu monolitic;
 • Coroană dentară pe implant.

 

Care sunt beneficiile coroanelor dentare?

Beneficiile coroanei dentare

 

O coroană dentară Târgoviște îmbunătățește aspectul zâmbetului tău și are exact aspectul unui dinte natural.

Coroanele dentare realizate în cadrul Etiquette Medical Center sunt puternice și durabile, redând frumos funcționalitatea și încrederea zâmbetului tău.

 • Masticație îmbunătățită

Masticația și prin urmare, alimentația, sunt adesea afectate atunci când pierzi un dinte sau ai un dinte deteriorat.

În practica stomatologiei moderne, materialele utilizate pentru construirea coroanei dentare au evoluat continuu, astfel încât tu să poți continua să mănânci alimentele pe care le iubești, cu aproape zero restricții.

 • Protecţie

O coroană dentară este concepută pentru a acoperi un dinte natural existent sau un implant dentar. Se va potrivi complet deasupra și va fi perfect fixat în poziție. Dacă ai un dinte fracturat, ciobit, fisurat sau cu o obturație masivă, coroană dentară îi va oferi protecție împotriva bacteriilor care ar putea provoca leziuni suplimentare.

 • Flexibilitate

În funcție de situația ta, putem folosi o coroană dentară pentru a aborda multe tipuri de probleme dentare. Dacă ai un dinte care nu poate fi salvat și trebuie extras, sau care a căzut, o coroană dentară poate acționa împreună cu un implant dentar pentru a înlocui dintele sau pentru a susține o punte dentară.

O coroană dentară poate fi utilizată și pentru stabilizarea unui dinte după o procedură de canal și o obturație masivă.

 

Cum sunt montate coroanele dentare?

În cadrul unui tratament stomatologic în clinica Etiquette Medical Center, confortul tău este pe primul loc. Înainte de a începe, ne vom asigura că te simți confortabil, calm și relaxat în mediul clinicii noastre concepute special în acest scop.

 

Dacă ai fobie de stomatolog, fii sigur că la noi ești pe mâini sigure!

Echipa noastră amabilă și prietenoasă va face tot ce este necesar pentru a se asigura că te simți complet confortabil înainte de începerea tratamentului, dar și pe tot parcursul acestuia și după tratament.

 

Procesul de planificare, realizare si montare a coroanei dentare se efectuează de obicei de-a lungul a mai multor ședințe de tratament.

Inițial, vom pregăti dintele pentru a se potrivi coroanei, prin șlefuirea minimă a dintelui.

Apoi, vom lua câteva amprente ale dinților tăi și vom stabili exact nuanța a viitoarei coroane dentare, necesară pentru a ne asigura că aceasta se va potrivi perfect în cadrul zâmbetului tău.

Între programări, dintele tău va fi protejat cu o coroană temporară în timp ce noua ta coroană dentară Târgoviște este creată de tehnicienii noștri.

După ce coroana dentară este gata, urmează ședința finală de tratament, în cadrul căreia te vom invita în clinică pentru a-ți restaura permanent dintele afectat.

Apoi, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te bucuri de un zâmbet sănătos și încrezător!

 

Etiquette Medical Center este aliatul tău în menținerea sănătății orale și înfrumusețarea zâmbetului tău !

 

Coroană dentară Târgoviște

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.