Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Punte dentară Târgoviște

Ce este o punte dentară? Care sunt beneficiile unei punți dentare? Tipuri de punți dentare.

 

Ai unul sau mai mulți dinți lipsă? Vrei să poți zâmbi cu încredere și chiar să îți înfrumusețezi zâmbetul natural?

 

Dacă te gândești la un tratament protetic în Târgoviște, contactează-ne pentru o programare în cadrul clinicii Etiquette Medical Center. Echipa noastră medicală îți va oferi soluția optimă.

 

După o examinare cuprinzătoare și detaliată, este posibil să îți recomandăm o punte dentară pentru a înlocui dinții lipsă, pentru a îți menține forma feței și pentru a obține o mușcătură stabilă.

 

Programează-te astăzi.

Sună la tel 0245 210 516 sau 0765 217 803, contactează-ne online la chat-ul de pe site sau completând formularul de mai jos. 

Ce este o punte dentară?

Un tratament de protetică cu punte dentară Târgoviște înlocuiește, practic, dinții lipsă cu dinți artificiali.

O punte dentară este alcătuită din trei sau mai multe coroane dentare, în funcție de numărul dinților lipsă ce vor fi înlocuiți.

Puntea dentară este ca un pod, mai mic sau mai mare, creat între doi dinți sănătoși, fiind menită să acopere estetic golul creat de dintele/dinții lipsă și să redea funcționalitatea acestora.

Puntea dentară este formată din coroane dentare, făcute să arate și să funcționeze ca niște dinți naturali.

 

Care sunt beneficiile unei punți dentare?

O punte dentară fixă:

  • îți redă zâmbetul și încrederea în zâmbetul tău și în tine;
  • îți restabilește capacitatea de a pronunța și de a mesteca corect;
  • menține forma feței tale;
  • îți păstrează mușcătura corectă;
  • împiedică deteriorarea celorlalți dinți.

 

Este o punte dentară Târgoviște potrivită pentru tine? Succesul oricărei punți dentare depinde de fundamentul acesteia. Din acest motiv, îți putem recomanda o procedură de punte dentară dacă dinții, gingiile și maxilarul tău sunt sănătoase și puternice.

 

Există diferite tipuri de punți dentare?

 

Punte dentară pe implanturi

 

Există diferite tipuri de punți, în funcție de suportul lor: punți dentare ai căror stâlpi sunt dinți naturali sau punți dentare pe implanturi.

  • Punte dentară clasică. Acest tip popular de punte este utilizat atunci când există câte un dinte natural pe ambele părți ale golului creat de un dinte lipsă. Podurile tradiționale constau din unul sau mai mulți dinți falși și sunt legați în loc de coroane dentare.
  • Punte susținută pe implanturi. O astfel de punte dentară constă într-o coroană artificială legată de  două implanturi durabile. Puntea pe implanturi este utilizată pentru a scădea costurile aferente înlocuirii dinților lipsă prin implant. Acest tip de procedură te va ajuta să păstrați aspectul natural al zâmbetului tău, al fizionomiei tale și să previi resorbția osoasă în zona implanturilor.

 

Tratamentul de protetică prin punte dentară Târgoviște

 

Punte dentară Târgoviște

 

Procedura punții dentare începe cu pregătirea dinților sănătoși din jurul locului edentat pentru a susține  podul, îndepărtând un strat de smalț, pentru a face loc viitoarei coroane dentare.

 

Se amprentează apoi cavitatea bucală și în baza ei se realizează un model al dinților și viitoarei lucrări protetice, în cadrul laboratorului de tehnică dentară.

 

Medicul stomatolog îți va plasa, după șlefuire, o punte dentară temporară pe care să o porți până când puntea dentară este gata.

La următoarea vizită, se va fixa puntea dentară permanentă. Detaliile legate de funcționalitate, confort și estetică se discută pe tot parcursul tratamentului, pentru ca rezultatul final să fie unul confortabil și zâmbetul tău să fie așa cum îți dorești.

 

Te așteptăm la Etiquette Medical Center, în Târgoviște, pe strada Calea Domnească nr.159, pentru tratamente de protetică moderne și estetice.

 

Punte dentară Târgoviște

 

Zâmbetul tău va străluci, așa cum merită!

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.