Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Etiquette Medical Center - Din pasiune pentru zambetul tau!

 

Etiquette Medical Center și-a deschis porțile la Târgoviște. O echipă de profesioniști vă stă la dispoziție pentru servicii de înaltă calitate în domeniile Stomatologie și Tehnică dentară, ORL, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie și Medicină de Familie. Clinica reprezintă un vis împlinit al medicului Aida Maria Pascale și își propune să redefinească conceptul vizitei la stomatolog și să rafineze experiențele pacienților.


Clinica medicală cuprinde trei cabinete stomatologice, o sală elegantă de așteptare, o zonă de recepție, o cameră de sterilizare, precum și cabinetul de tehnică dentară. La parterul clinicii sunt amplasate cabinete medicale de ORL, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Medicină de Familie.

 

Specialiști renumiți vă stau la dispoziție cu o experiență vastă, aparatură de ultimă generație și materiale de calitate. Sterilizarea și normele de igienă sunt de asemenea o preocupare constantă în clinică. În acest sens, clinica este dotata cu aparate de sterilizare moderne atât pentru instrumentar cât și pentru microaeroflora.

 

Clinica a fost inaugurată oficial în prezența echipei medicale și a colaboratorilor și pacienților într-o atmosferă rafinată. Sub sloganul „Excelență dentară, din pasiune pentru zâmbetul tău”, focusul echipei este de a oferi tratamente de înaltă calitate pacienților.

 

 

Articolul integral aici

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.