Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!
Clinica stomatologica Targoviste

 

Dr. Aida Maria Pascale a decis să redefinească conceptul vizitei la stomatolog și să rafineze experiențele pacienților. A pășit așadar pe un drum dinamic, plin de surprize, alături de o echipă dedicată de profesioniști, care s-a concretizat în îndeplinirea unui un vis: Etiquette Medical Center.

Moderna noastră clinică stomatologică Târgoviște cuprinde o zonă elegantă de recepție, 4 cabinete stomatologice moderne, o sală confortabilă de așteptare, camera de sterilizare și cabinetul de tehnică dentară.

Ce ne recomandă?

  • Echipa noastră medicală de profesioniști
  • Aparatura de ultimă generație
  • Aspectul general inedit
  • Atmosfera caldă, primitoare, diferită
  • Mai multe specializări medicale în același sediu. Etiquette Medical Center este o clinică stomatologică Târgoviște de top, axată pe servicii stomatologice, dar care include și alte specialități, precum medicină de familie, obstetrică-ginecologie, ORL și cardiologie.

Cum ne tratăm pacienții?

 

Clinica stomatologica Targoviste

 

Medicul stomatolog Aida Pascale, managerul clinicii localizate pe Calea Domnească nr. 159, consideră că fiecare pacient trebuie tratat ca un membru drag al familiei.

 

 „Când am înființat Etiquette Medical Center am avut la bază experiența fiecăruia în raport cu vizitele la stomatolog. Deoarece toți am fost pacienți și deoarece toți am simțit ce înseamnă să ai nevoie de o clinică specializată pentru sănătatea dentară, ne-am propus să vă demonstrăm că stomatologia fără durere și vizitele plăcute la stomatolog, sunt posibile în cadrul clinicii noastre”.

 

Mediul cald și personalul bine pregătit și zâmbitor al clinicii, îi ajută pe pacienți să se simtă în largul lor și să se relaxeze în cadrul Etiquette Medical Center - clinică stomatologică Târgoviște.

Atmosfera din clinică

Când treci pragul clinicii, ai sentimentul că nu intri într-o clinică medicală, ci că ești într-o vizită relaxantă, descoperind treptat o casă foarte stilată, aerisită, o combinație de lux clasic și modern, spații primitoare, deschise, totul pentru o atmosferă relaxantă.

Zâmbetele personalului de la recepție înseninează chiar și cel mai anxios pacient, iar odată cu intrarea în cabinet, medicii insuflă încredere, fiind comunicativi, grijulii și transparenți.

 

Facem totul pentru ca fiecare vizită în moderna noastră clinică stomatologică Târgoviște să fie o experiență plăcută.

Pentru ce ne apreciază pacienții noștri?

 

Clinica stomatologica Targoviste

 

Ionela Brojboiu

„Recomand cu încredere serviciile medicale stomatologice Etiquette Medical Center. O experiență deosebit de plăcuta încă de la prima ședință (prima ședință având loc acum 12 ani). Mulțumiri alese Doamnei Doctor. Aida Pascale, un om deosebit și un profesionist de înaltă clasă.”

 

Tricu Ana Maria

„Apreciez nivelul ridicat al coeziunii echipei, acest lucru se reflectă în calitatea lucrărilor și a atmosferei create. Revin și recomand cu drag! „

 

Alex Stoica

„Prin confortul oferit, starea plăcută a persoanelor angajate și a efortului depus pentru a avea o dantură cât mai frumoasă și sănătoasă.”

 

Cornelia Elena

Te primesc cu căldură în suflet!”

 

Dyanna Mand

„Un centru medical de excepție, cu medici de elită, care respectă oamenii și sunt în permanență în slujba lor.”

 

Virgil Brezeanu

„Felicitări pentru condițiile de siguranță și confort, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical în exercitarea actului medical, ce vor echivala cu cele mai înalte standarde medicale europene .”

Echipă medicală multidisciplinară

 

Clinica stomatologica Targoviste

 

Etiquette Medical Center, clinică stomatologică Târgoviște, cuprinde toate specializările stomatologice sub același acoperiș, asigurând servicii de medicină dentară de top.

 

Etiquette Medical Center se remarcă prin echipa de specialiști pe care o pune la dispoziția pacienților.

„Stomatologia cuprinde atât de multe ramuri, încât un singur om nu are cum să le acopere pe toate la cel mai înalt nivel. De aceea, am considerat că abordarea multidisciplinară contribuie în mod fundamental la creșterea calității actului medical”, a explicat Aida Pascale.

Etiquette Medical Center te așteaptă pentru consultații de specialitate de implantologie, estetică dentară, terapia cariei, ortodonție, pedodonție, chirurgie BMF.

De asemenea, îți stăm la dispoziție cu cele mai estetice lucrări de protetică dentară, realizate chiar în propriul nostru laborator de tehnică dentară.

 

Clinica stomatologica Targoviste