Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Prima vizită

0245 210 516
0765 217 803
Calea Domneasca 159, Targoviste, Romania
Luni -Vineri
09:00 - 18:00

Prima consultație

Deseori, când ajungem la stomatolog ne așteptăm la o experiență neplăcută, însă în cadrul Clinicii Stomatologice Etiquette Medical Center, întregul nostru personal vă oferă suportul necesar pentru o acomodare cât mai rapidă și o înțelegere cât mai ușoară a etapelor de tratament reprezentative cazului dumneavoastră.

 

Prima consultație este ședința în care ne bucurăm să vă cunoaștem și să punem bazele unei relații medic-pacient, de cele mai multe ori, pe termen lung.

 

O să fiți întâmpinat de către personalul de la recepție care vă va ajuta să completați formularele pentru prima vizită.

 

După completarea lor veți fi condus în sala de așteptare, de unde urmează să fiți preluat de către asistenta de cabinet imediat după finalizarea pregătirii cabinetului.

prima vizita

Consultația inițială

Etiquette Medical Center este o clinică multidisciplinară. Din acest motiv, consultația inițială va fi realizată de către medicul coordonator.

 

Încă de la momentul programării vi se va cere să vă prezentați cu o radiografie panoramică pentru a putea înțelege și ulterior, diagnostica, afecțiunile dumneavoastră dentare.

 

În cadrul primei consultații veți primi un plan de tratament și o estimare generală ale costurilor.

 

Veți putea opta pentru mai multe tipuri de materiale dentare și dacă va fi necesar vi se vor cere investigații radiologice suplimentare pentru o evaluare finală corectă.

 

De exemplu, pentru evaluarea dimensiunilor crestelor osoase în vederea inserării implanturilor, avem nevoie de computer tomograf, iar apoi putem face evaluarea finală de costuri pentru implanturi în funcție de adițiile osoase necesare.

 

De cele mai multe ori, consultația inițială este însoțită și de o igienizare pentru a putea urma planul de  tratament în ședintele viitoare.

Tot planul de tratament va fi explicat în detaliu, în așa fel încât pacientul să înțeleagă atât planificarea, cât și ce presupune fiecare intervenție în parte.

 

După această etapă, împreună vom pune la punct programările viitoare în funcție de disponibilitatea pacientului, dar și a echipei noastre.

 

Cât timp durează finalizarea planului de tratament?

Întrebarea frecventă pe care o primim de la pacienții nostri este “Cât timp durează finalizarea planului de tratament?”

 

Înțelegem de fiecare dată dorința pacientului de a avea cât mai repede un zâmbet sănătos și frumos, însă ținand cont de faptul că lucrăm cu un organism uman viu, cu reactivitate diferită, de cele mai multe ori depindem de etapele de vindecare ale leziunilor.

 

Efortul echipei noastre medicale este ca fiecare caz stomatologic să fie dus la bun sfârșit cât mai repede, însă cel mai important aspect este sănătatea danturii dumneavoastră.

Etiquette Medical Center

Suntem o echipă stomatologică condusă de spiritul empatic și de corectitudine. Tocmai de aceea, încă de la prima ședință veți primi toate costurile în scris pentru planul de tratament.

Evident, vi se va explica posibilitatea apariției unor situații neprevăzute și vi se va cere acordul pentru eventuale costuri suplimentare.

 

Ne dorim de la dumneavoastră înțelegere și corectitudine, în ceea ce privește urmarea unui tratament medicamentos sau existența unor probleme de sănătate pentru a ne asigura că tratamentele au loc cu deplină siguranță.

 

La clinica noastră puteți opta și pentru soluții financiare, iar pe lângă asta avem flexibilitate în programări și vă confirmăm programările telefonic cu o zi înainte în așa fel încât să nu apară eventuale neînțelegeri sau situații neplăcute.

 

Sperăm că v-am creionat în linii mari prima vizită în clinica noastră. În final, dorim să vă evidențiem cel mai important aspect: vă așteptăm cu drag, într-un mediu cald și familiar, în care veniți cu plăcere de fiecare dată și la final plecați cu un zâmbet larg pe buze.

 

prima vizita etiquette medical center