Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!
Stomatologie Targoviste

 

Atunci când ai nevoie de stomatologie Târgoviște, Etiquette Medical Center este aici pentru tine, în sediul nostru ultramodern din Calea Domnească 159.

Cu stomatologi aproape în fiecare colț din Târgoviște, cum decizi în cine să ai încredere pentru sănătatea ta dentară sau transformarea zâmbetului?

Din experiența noastră de îngrijire dentară, am aflat că există câteva lucruri esențiale care contează adevărat pentru absolut fiecare dintre pacienții noștri.

 

Iată motivele pentru care pacienții noștri ne iubesc și se gândesc la noi ca la o echipă medicală de top în Târgoviște:

  • calitatea tratamentului dentar;
  • estetica restaurării dentare;
  • tehnologie dentară de top ce îmbunătățește experiența pacientului;
  • echipă multidisciplinară –  toate specializările stomatologice sub același acoperiș;
  • empatie, răbdare și respect.

Calitatea tratamentului dentar

stomatologie Targoviste

 

Îngrijirea dentară profesională, caldă și prietenoasă pe care o oferim în clinica noastră de stomatologie Târgoviște a dus la crearea unei imagini pozitive în planul soluțiilor medicale din zonă și nu numai.

Mulți dintre pacienți construiesc relații pe termen lung cu noi, contribuind la menținerea acestei imagini, care subliniază calitatea, expertiza și profesionalismul Etiquette Medical Center.

Stomatologii noștri experimentați, certificați, oferă pacienților servicii excepționale care demonstrează de ce locuitorii din Târgoviște, și nu numai, au încredere în Etiquette Medical Center pentru îngrijire orală, diagnosticare corectă, prevenție eficientă, reabilitare a esteticii zâmbetului și toata gama de tratamente stomatologice.

Estetica restaurării dentare

 

Stomatologie Targoviste

 

Dacă estetica este importantă pentru tine, clinica noastră de stomatologie Târgoviște este exact locul în care vei înțelege cât de mult a evoluat stomatologia din punct de vedere al esteticii zâmbetului.

În trecut, estetica zâmbetului era subordonată funcționalității, dar în prezent, ele se împletesc armonios, căci în timp oamenii au înțeles importanța aspectului pentru sănătatea emoțională, carieră și calitatea vieții  sociale.

În interacțiunile cu ceilalți, zâmbetul și dinții noștri captează atenția, din prima clipă. Dacă nu simți că poți zâmbi cu încredere, ei bine, nu ești singurul.

Pentru a îți restabili încrederea, medicii noștri stomatologi sunt calificați într-o gamă largă de tratamente dentare estetice, cum ar fi fațete și coroane din porțelan, obturații fizionomice, aparate dentare invizibile, albirea dinților și multe altele.

Tehnologie dentară de top ce îmbunătățește experiența pacientului

Stomatologie Targoviste

 

Oricât de banal ar părea, a avea echipamente de vârf înseamnă că medicul dentist se angajează să ofere cel mai bun tratament stomatologic pe care este capabil.

Atunci când ai nevoie de stomatologie Târgoviște, este bine să apelezi la Clinica Etiquette Medical Center, pentru că are cele mai moderne echipamente dentare.

  • Practicăm stomatologia modernă, laser, pentru tratamente fără durere, cu vindecare mai rapidă și realizate cu o precizie avansată.
Stomatologie Targoviste

Laserul din dotarea clinicii noastre, Epic X de la Biolase, este cel mai avansat laser cu diodă disponibil pe piață în prezent.

Este utilizat pentru chirurgie, albire dentară, parodontologie, pedodonție.

  • Microscopul dentar și lupele dentare au revoluționat endodonția. Tratamentele de canal sunt acum sigure, nedureroase, datorită noilor anestezice performante și cu mult mai precise, datorită microscopului dentar, care ajută medicul să vadă în detaliu locul tratat.
  • Sistemul de obturare la cald a canalelor radiculare asigură o sigilare perfectă și rapidă a canelelor, pentru tratamente endodontice de succes.
  • Dispozitivul Apex Locator localizează exact vârful rădăcinii dintelui, pentru obturații de canal perfecte, complete. Secretul succesului endodontic stă în obturarea completă a canalelor.
  • Tehnologia Air-flow asigură o profilaxie orală avansată, simplă și nedureroasă. Este utilizat în cadrul procedurilor de igienizare dentară, pentru îndepărtarea blândă a plăcii bacteriene, petelor și tartrului recent depus.

 

Echipă multidisciplinară

Etiquette Medical Center oferă o gamă largă de servicii de medicină dentară, de la igienizarea orală și Invisalign, până la implanturile dentare.

 

A avea un medic stomatolog generalist, un medic stomatolog specialist în implanturi și un medic stomatolog pedodont, în aceeași clinică de stomatologie Târgoviște, nu pare a fi important pentru un locuitor din Târgoviște.

Cu toate acestea, dacă ai serviciu, familie și copii, a merge la un cabinet stomatologic aproape de tine, unde toate nevoile tale dentare și ale tuturor membrii familiei pot fi tratate în același loc, devine un plus imens. Economisești timp și economisești bani!

 

Programările se pot face în paralel, pentru toți membrii familiei, pentru a economisi timpul alocat deplasării la clinică. În timp ce soția ta rezolva probleme endodontice, tu îți poți face o igienizare dentară și o albire, iar copilul vostru poate realiza consultul regulat de ajustare a aparatului dentar.

Dacă ai multe probleme dentare, faptul că toate soluțiile la fiecare dintre problemele tale dentare se găsesc sub același acoperiș, este benefic și simplu pentru tine. Medicii noștri vor conlucra la realizarea unui plan de tratament eficient și vor comunica pe parcurs, pentru stabilirea detaliilor.

 

Stomatologie Targoviste

 

Medicul generalist va efectua igienizarea, detartrajul, albirea daca este nevoie, îți va trata cariile și extrage dinții nerecuperabili. Medicul endodont va încerca să trateze dinții foarte afectați, dar care au șanse.

Medicul ortodont va îndrepta dinții care necesită tratament ortodontic. Implantologul și chirurgul vor conlucra pentru înlocuirea dinților lipsă, iar proteticianul se va asigura că zâmbetul tău va fi estetic restaurat. 

Fiecare plan de tratament este o muncă de echipă, iar rezultatele pe măsură.

Empatie, răbdare și respect

 

Stomatologie Targoviste

 

Amabilitatea, răbdarea și respectul sunt pietrele de temelie ale managementului pacientului în clinica Etiquette Medical Center.

 

Dentiștii sunt cei mai temuți profesioniști din domeniul medical - cu toții am auzit de fobia de stomatolog. Modul în care un dentist interacționează cu tine în timpul primei consultații va fi o reprezentare bună dacă „chimia” este corectă.

Medicul dentist ar trebui să te liniștească, să îți răspundă la toate întrebările, să aibă răbdare și mai ales compasiune. Același lucru este valabil și pentru restul personalului dentar de la igienist dentar la asistentul coordonatorului de tratament.

 

Cornelia Elena

„Te primesc cu căldură în suflet!”

 

Alex Stoica

„Prin confortul oferit, starea plăcută a persoanelor angajate și a efortului depus pentru a avea o dantură cât mai frumoasă și sănătoasă.”

 

Tricu Ana Maria

„Apreciez nivelul ridicat al coeziunii echipei, acest lucru se reflectă în calitatea lucrărilor și a atmosferei create. Revin și recomand cu drag! „

 

Dacă ești în căutarea celui mai bun dentist din Târgoviște, acordă o șansă echipei clinicii Etiquette Medical Center și decide singur dacă putem deveni medicii care îți îngrijesc zâmbetul și sănătatea orală.

Rezervă-ți o consultație, astăzi! Vei avea plăcerea de a vorbi cu unul dintre membrii echipei noastre prietenoase.

 

Stomatologie Targoviste